Известие

Collapse
No announcement yet.

Реле подгревни свещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Реле подгревни свещи

Здравейте колеги имам проблем,смених въпросното реле с ново ( BOSCH - 0281003018 ) ,закачих го пуснах фиатмултиекускан изчистих грешката,разкачих кабела давам на контакт чува се цъкане отпред един път премигва спиралката на таблото, изчаквам да ми изпише на борд компа статус ок и да ми светне часовника запалвам и в този момент почва да мига пак спиралата.Загасям колата,закачам на диагностиката и пак същата грешка.

http://prikachi.com/images/47/9355047x.png

Това е грешката:

http://prikachi.com/images/48/9355048h.png

Старото реле е :

А206
    51 299 012
    46 807 091

12V

това пише на него

Благодаря предварително!

sigpic

Изгорели са ти свещите.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      Изгорели са ти свещите.
      E ако са изгорели,как ще запаля а колата си пали без проблем. Забравих да спомена това ми е кабела https://sklad66.com/cms/components/c...-FES-USB-1.jpg

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dancho89 Покажи съобщение
        E ако са изгорели,как ще запаля а колата си пали без проблем. Забравих да спомена това ми е кабела https://sklad66.com/cms/components/c...-FES-USB-1.jpg
        Пали си много добре, моята палеше при минус 15 на петата секунда без нито една свещ. На релето му няма нищо сигурно. Помисли сега логично, ако релето не работи по твоята логика пак не трябва да пали. Закарай я да ти сменят свещите. Сложи си Беру.

Comment

Пали си много добре, моята палеше при минус 15 на петата секунда без нито една свещ. На релето му няма нищо сигурно. Помисли сега логично, ако релето не работи по твоята логика пак не трябва да пали. Закарай я да ти сменят свещите. Сложи си Беру.
          Благодаря колега,ам какво да правя с новото реле ако старото работи, и друго дали мога да си ги сменя сам или ще трябва на сервиз.

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dancho89 Покажи съобщение
            Благодаря колега,ам какво да правя с новото реле ако старото работи, и друго дали мога да си ги сменя сам или ще трябва на сервиз.
            По добре на сервиз, че ако скъсаш някоя свещ става страшно. Тук труд за смяна е към 10 лв на свещ. Ако в сервиза скъсат свещ вероятно ще те таксуват допълнително за вадене.

Comment

По добре на сервиз, че ако скъсаш някоя свещ става страшно. Тук труд за смяна е към 10 лв на свещ. Ако в сервиза скъсат свещ вероятно ще те таксуват допълнително за вадене.
              Аха Благодаря колега,ще е сервиза,приблизително колко са свещите като бройка.

sigpic

Comment

Как колко като бройка?
                4 цилиндъра - 4 свещи

Comment

Първоначално публикувано от Busso Покажи съобщение
                  Как колко като бройка?
                  4 цилиндъра - 4 свещи
                  Кво се смееш бре,не му разбирам знам че е 4 цилиндъра но колко са свещите незнам,не съм автомеханик не всичко може да знае човек.

sigpic

Comment

Моите пък са пет , сложи си пак старото реле и като сменят свещите, ако всичко е точно опитай да го върнеш новото.

Comment

Моите пък са пет , сложи си пак старото реле и като сменят свещите, ако всичко е точно опитай да го върнеш новото.
                      Е лошото е че няма как да го върна поради причината че е купено от един интернет магазин,а и мога максимум до 7 дена да го върна а чак другия месец ще имам възможност да закарам колата на сервиза.Че сега ми трябва и няма как.

Благодаря колега Наздраве.Ще го карам с новото старото ще го закача да видя като сменят свещите за резервно.
                      Last edited by dancho89; d.m.y г., 20:54.

sigpic

Comment

Working...
                      X